Isa Thomas Eriste jutlustas metodisti kirikus

29. jaanuaril 2006 jutlustas Pärnu Agape metodistikirikus EKEK Pärnu Püha Apostel Barnabase koguduse vikaar isa Thomas Eriste.

5 kommentaari postitusele “Isa Thomas Eriste jutlustas metodisti kirikus”

  1. jaanus kangur ütleb:

    Pereraadios öeldi, et Barnabase koguduses teenib isa Thomas Eriste, aga metodisti kirikus jutlustab isa Thomas. Ma tükk aega mõistatasin, kes see isa Thomas veel Pärnus võiks olla. Aga tuleb välja et ikka meie mees:)

  2. Regyta ütleb:

    Meie siin Pärnumaal /meie kandis vähemasti/ seda raadiojaama ei kuule. seepärast ei oska ka kuuldut kommenteerida.
    Üldiselt olid ka metodistid oma kõnealusel teenistusel hädas, kuidas seda preestrit kõnetada, kas Kaido või Isa Kaido või Thomas või Isa Thomas jne. Ehk võtaks keegi Isadest selle teema lahtikirjutamise meie kodukalgi ette?!
    Aga teenistus ise oli vahva ja inimesed ka.
    miskipärast jäi tunne, et jutlus oli ehk liiga tõsine…
    minu arvamus.

  3. Isa Heigo Ritsbek ütleb:

    Kiriklikus maailmas on antud isiku nimi isa Thomas või isa Thomas Eriste. Milline kodanikunimi tal on, seda ei pruugitagi teada.

  4. Jaanus Kangur ütleb:

    Ma pean isa Thomase Tartusse ka jutlustama kutsuma, ma ise kipun liiga palju anektoote rääkima, siis saaks rahvas ka tõsist jutlust kuulda:)

  5. Janek ütleb:

    See,et isa Thomas kipub mitmes kohas korraga olema(Harku järvel ja Pärnus korraga Raadio 7 uudiste põhjal),pole väga imestatav sest mine tea kuidas see vaim evib ja Püha tuul puhub. Amet ju kannab vaimulikku ja neid ei kipu ju jaguma kõikjale!