EKEK 15 aktiivset veterani

Kui vaadelda praegusi aktiivseid EKEK konfirmeeritud liikmeid, siis kõige pika-ajalisemaiks on nende hulgast alljärgnevad viisteist: aastast 1996 – Stefanose koguduses isa Heigo Ritsbek, Ülle Ritsbek, Lisette-Maria Ritsbek, Birgitta-Kristiina Ritsbek, Patricia-Karoliina Ritsbek ja Ulvi Renser; aastast 1997 – Stefanose koguduses Dear Nuudi, Virge Karu, Heliina Kivi ja Tuulika Kivi ning Barnabase koguduses isa Thomas Eriste, Regyta Eriste ja Kaija Pruel; aastast 1998 – Stefanose koguduses Niels-Conradt Haug ja Barnabase koguduses Sirje Pruel. EKEK kümnendal juubeliaastal – suur ja suur tänu teile kaasateenimise eest!

3 kommentaari postitusele “EKEK 15 aktiivset veterani”

 1. Janek ütleb:

  No milles küsimus! Veteranidel on terve igavik koos meie Kuningas Kristusega ees.
  Jõudu!

 2. Jaanus Kangur ütleb:

  Kusjuures mõned veteranid on alles sellises eas, et keel ei paindu kuidagi veteran ütlema. Nii et mõned inimesed on meie kirikus olnud suurema aja oma teadlikust elust. Mina pole kristlanegi nii kaua olnud.

 3. Ulvi Renser ütleb:

  Olen isiklikult Jumalale väga tänulik meie kiriku ja nende aastate eest! On olnud suur rõõm kaasa teenida oma venna kõrval.