Abi Tansaania näljahädalistele

Abi Tansaania näljahädalistele jätkub – paljud saadetised on teel ja paljud on juba kohale jõudnud erinevatest maailma maadest. (Vt lugu 14. jaanuarist 2006 ja veebissaiti www.cecmissions.org). Tansaania Karismaatilise Episkopaalkiriku rahva abiks on praeguse seisuga USAst teele läkitatud 387 kotti riisiga, Eestist 1 kott.

5 kommentaari postitusele “Abi Tansaania näljahädalistele”

  1. Janek ütleb:

    Jumala armu meie tõmmudele vendadele Kristuses!
    Tuli meilegi Barnabase ristirahvaga arutlusele Tansaania vendade kitsikus.
    Huvitav,mis need saatekulud maksavad..?

  2. Isa Heigo ütleb:

    Saatekuludest pole vaja mõelda – kandke krediitkaardiga 36 dollarit üle ja selle eest on üks riisikott Tansaanias ostetud ning meie isade poolt rahvale laiali jagatud. Minge lehele http://www.cecmissions.org

  3. Isa Thomas ütleb:

    Milline võimalus on saata riisi siis, kui krediitkaarti ei ole? Hea meelega saadaks kah midagi Pärnumaalt.

  4. Kaido Kikkas ütleb:

    Isa Thomasele: Mul pole ka krediitkaarti. Kasutan netiostude tegemiseks SEB Ühispanga mugavat U-kaardi teenust. Selleks tuleb nende võrgupanka (U-Neti) minna ja sealt valida endale U-kaardi tegemine. See on n.ö. virtuaalne krediitkaart, mis kehtib tüüpiliselt kuu aega – nad vist reserveerivad kaardilimiidiks määratud summa ja kannavad tähtaja lõpus sinna maksetest üle jäänud summa põhiarvele tagasi. Olen nii näiteks Amazonist plaate ja raamatuid ostnud ja kasutasin seda ka oma riisikoti saatmiseks – töötab ilusti.

  5. Isa Heigo ütleb:

    Tallinnas teeme korjandused eraldi selleks 19.02 ja 26.02. Kui Sa saad 28.02 EKEK arvele üle kanda Barnabase koguduse raha selleks otstarbeks, siis liidame selle kokku meie üldsaadetisega.