Püha Platoni mälestusteenistus

15. jaanuaril 2009 toimus Tallinna Issandamuutmise kirikus piiskop Platoni martüüriumile pühendatud jumalik liturgia. Teenisid metropoliit Stefanus, äsjapühitsetud uued Eesti õigeusu piiskopid Aleksander ja Eelija, välispiiskopid, Eesti Apostliku Õigeusu Kiriku (EAÕK) vaimulikud. Külalistena osalesid president Arnold Rüütel ning EELK peapiiskop Andres Põder, EEKBKL peasekretär Erki Tamm, Eesti Metodisti Kiriku superintendent Taavi Hollman, rooma-katoliku kiriku preester isa Gavrilchik, Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku peavikaar Heigo Ritsbek; samuti Euroopa Kirikute Konverentsi president jt. Jutluse pidas isa Sakarias Leppik.

Püha Platoni mälestusteenistus

1 kommentaar postitusele “Püha Platoni mälestusteenistus”

  1. juhan ütleb:

    Jutlust saab kuulata EAÕK koduleheküljelt-väga huvitavad mõtted isa Sakariaselt.