Tulemas Barnabase päevad Pärnus

Pärnus on tulemas 13.-15. juunil 2008 Barnabase päevad, kuhu kõik võivad kohale tulla. Reede, 13. juuni õhtul missa kell 19.00, laupäeval 14. juunil palverännak Kergu kiriku juurde – kell 11.00 kogunemine palverännakuks Barnabase kabeli juures, kust siis sõidame palverännakule. Orienteeruvalt kell 12.30 algab palverännak, pikkusega 3,6 km, Kaisma Suurjärve poole. Peale rännakut orienteeruvalt kell 14.00 piknik Kaisma järve ääres (igaühel kaasa võtta oma piknikukorv, kus jätkub toidupala ka õe või venna tarbeks, kel parasjagu midagi pole, saab ka grillida, NB! teekonnal kabelist Kergu kiriku juurde peatusi ei tehta toidupoodide juures, kuna muidu ei püsi me ajagraafikus). Peale piknikku orienteeruvalt kell 16.00 tuleb preester Eenos ja tutvustab meile Kergu Usukannataja Sinaida apostlikku õigeusu kirikut. Kel on veel jaksu, nendega sõidame edasi (õigupoolest küll tagasi Pärnu poole) Uduverre, kus kohalikus Apostel Jakob Sebedeuse apostliku-õigeusu kirikus kell 18.00 on kammerkoor Flora kontsert. Pühapäeval 15. juunil kell 12.30 lõpetame Barnabase päevad missaga Barnabase kabelis Pärnus.

Kommenteerimine on suletud.