EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbek Berliinis

14. – 16. maini 2008 toimus Berliinis hotellis “Akademie” Euroopa Evangeelse Alliansi poolt korraldatud evangelismikonsultatsioon. Kohal oli ligi 30 esindajat paljudest Euroopa riikidest. Esitati ettepanekuid ning soovitusi järgmise suure assamblee – Lausanne III – programmi ja teemade ning käsitlevate küsimuste ringi kohta. Lausanne III toimub oktoobris 2010 Kaplinnas Aafrikas (Lausanne I oli Lausanne’is Schveitsis 1974, Lausanne II – Manilas 1989). Suurkokkutulekul osaleb 4000 delegaati, neist 600 Euroopast. Evangelismikonsultatsioonil Berliinis viibis Eesti Evangeelse Alliansi peasekretärina EKEK peavikaar dr Heigo Ritsbek.

1 kommentaar postitusele “EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbek Berliinis”

  1. Regyta ütleb:

    Meil võiks olla eraldi rubriik: Peavikaari tegemised, kuhu ka see lugu võiks siis kuuluda.
    Pärnus on tulemas 13.-15.juunil Barnabase päevad, kuhu kõik võivad kohale tulla. Reede, 13.juuni õhtul missa kell 19.00, laupäeval palverännak Kergu kiriku juures, millele järgneb piknik Kaisma Suurjärve lähistel ning pühapäeval taas missa kell 12.30. Täpsem info kellaaegade jmt. suhtes ilmub siia lähiajal. Aga seda saab ka, helistades isa Thomase telefoninumbrile.