Uulus toimusid EKEK XI Rahvuslik Konvent ja suvelaager

3. – 5. augustini 2007 toimusid Uulu luterlikus laagrikeskuses Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku XI Rahvuslik Konvent ja suvelaager enam kui poolesaja osalisega. Laagriülem oli isa Thomas Eriste, korralduslike küsimustega tegeles Regyta Eriste, programmi üldjuht oli isa Heigo Ritsbek. Missad, kelti ööpalvused lõkke ääres, hommikupalvused ja paneeldiskussioon preester Toomas Nigola (EELK) osalusega ning tunnipalvused ja viktoriin ning pallimängud ja vaba aeg ning ujuminegi olid osaks kõikidele laagrilistele. Rõõmustav oli 7-liikmelise Läti Karismaatilise Episkopaalkiriku delegatsiooni kaasaelamine ning kaasateenimine kõiges selles – eesotsas isa Janis Danielsoni ja diakon Egils Rutkovskisega. Pilte saate vaadata Suvelaager 2007 alt.

 

3 kommentaari postitusele “Uulus toimusid EKEK XI Rahvuslik Konvent ja suvelaager”

  1. juhan ütleb:

    Laupäeva hommikune ettekanne isa Heigolt heitis minu jaoks täiesti uut valgust küsimusele, mis on “Püha Katoolne ja Apostoolne kirik”, ja kuidas sellesse suhtuda. Äärmiselt huvitav, ja selle teksti ilmumine siinkohal oleks igati teretulnud! Seejärel toimunud sõnavõttudest jäi südames helisema Rutti Proosa väga liigutav isiklik tunnistus. Kuigi pärastlõunal toimunud ettekandel koos preester Toomas Nigolaga olid esitatud küsimused isa Heigolt väga tabavad kaasaegsest Liturgiaelust, jäi mõnigi oluliselt tähtis vastus kuulmata, tänu ilmselt minu küllaltki nõrga kuulmisele. Isa Toomase siiras palvemeel kiskus kaasa elama igal tema juhitud Palvetunnil, ja Läti diakoni lühike sõnavõtt Lõpumissal ütles palju rohkem kui minu sõnad suudavad seda teha.

  2. juhan ütleb:

    vabandan südamest isa Thomase ees…et tema nimi sai eelmises postis valesti kirjutatud..

  3. Janek ütleb:

    Informatiivse külje pärast pole miskit nuriseda. Kui ennem ei teadnud kirikust, siis midagi ikka kõrva taha sai nüüd küll panna. Aeg-ajalt tuleb neid lihtsaid tõdesid meelde tuletada, et aru saada kus me siis ikkagi oleme ja elame. Aitähh peavikaar isa Heigole!