Patriarh Randolph Adler Aafrikas, piiskop Bernard Njorge Keeniast sai Patriarhi Nõukogu liikmeks

Suvel viibis patriarh Austin Randolph Adler Aafrikas Keenias – pühitsedes sisse mitmed kirikud, osaledes Karismaatilise Episkopaakiriku Aafrika Piiskoppide Koja koosolekul. Patriarhi saatsid kanoonik Kevin Barry ja isa Steven Powers Püha Miikaeli Katedraalkirikust (San Clemente, California, USA). Piiskop Njorge ülendati Piiskoppide Koja koosolekul Patriarhi Nõukogu liikmeks.

Patriarh Aafrikas

Patriarh Aafrikas armulauda pühitsemas

1 kommentaar postitusele “Patriarh Randolph Adler Aafrikas, piiskop Bernard Njorge Keeniast sai Patriarhi Nõukogu liikmeks”

  1. juhan ütleb:

    Soovituseks, üks väga huvitav artikkel minu EKEK inglise keelt valdavatele sõpradele ajakirjast First Things, mida toimetab USA-s tuntud ühiskonnategelane ja Katoliku Kiriku preester Richard John Heuhaus.
    http://www.firstthings.com/article.php3?id_article=6002