Suri Robert Webber

Tuntud varakiriku teoloogia ja jumalateenistuse uurija Robert E. Webber suri oma kodus 27. aprillil pankrease vähki 73 aasta vanusena. Tema 1985.a. ilmunud raamat Evangelikaalid Canterbury radadel oli revolutsioonilise tähendusega liturgilise jumalateenistuse ja evangelikalismi kokkusidumisel. Ta hilisemad raamatud Ancient-Future Faith, Ancient-Future Time, Ancient-Future Evangelism, The Younger Evangelicals, The Divine Embrace jätkasid konvergentsiliikumise tutvustamist. 2006.a. organiseeris ta petitsiooni – ÜLESKUTSE IIDSELE EVANGELIKAALSELE TULEVIKULE, kus kirjeldatakse “jumalikult inspireeritud piibellikku lugu Jumala tegutsemisest ajaloos.” Webber kirjutas kokku üle 40 raamatu jumalateenistuse kohta. Robert Webberit jäävad leinama abikaasa ja 4 last ning 7 lapselast.

Kommenteerimine on suletud.