Brasiilia Karismaatiline Episkopaalkirik kasvab: peapiiskopi määramine ja uued piiskopkonnad

11. – 14. 09. 2006 New Yorgis toimunud Karismaatilise Episkopaalkiriku Patriarhi Nõukogu koosolekul otsustati piiskop dr Paulo Garcia määrata Brasiilia Karismaatilise Episkopaalkiriku peapiiskopiks ning ühtlasi luua ta alluvuses kaks piiskopkonda. Neid hakkavad juhtima lähiajal piiskoppideks pühitsetavad praegused preestrid isa Alexandre Ximenes ja isa Frederico Bastos. Piiskop dr Paulo Garcia kogudus – Püha Kolmainsuse kogudus Recife linnas Brasiilias – on enam kui 7 000 liikmeline, olles ühtlasi suurim Karismaatilise Episkopaalkiriku üksikkogudus maailmas. Viimase paari aastaga on Brasiilia Karismaatiline Episkopaalkirik rajanud 24 uut kogudust ja 11 misjonipunkti. On ehitatud 300 voodikohaga konverentsikeskus, mille juurde kuulub kokku 2000 istekohaga erinevaid konverentsisaale. Karismaatilise Episkopaalkiriku Teoloogilises Seminaris õpib 140 üliõpilast, sel aastal lõpetab kooli esimene lend.

Kommenteerimine on suletud.