EKEK tähistas kümnendat aastapäeva

17. septembril 2006 toimus Harkujärve Püha Esimärter Stefanose koguduses missa, kus tähistati Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku 10. aastapäeva. Teenisid EKEK vaimulikud, jutlustas isa Kenneth Tanner USAst (ülemaailmse Karismaatilise Episkopaalkiriku patriarhi poeg). Läti Karismaatiline Episkopaalkirik tõi tantsulise kingituse, 15 kõige ustavamalt teeninud esimest konfirmeeritut said väikese kingituse. Missale järgnes ühisosadus jookide-söökidega. Terve päev oli õnnistatud — see oli ühtlasi ka EKEK X Rahvuslik Konvent, mida taolises vormis sel korral tähistati.

EKEK 10. aastapäeva missa
Armulaua-andide elevatsioon aastapäevamissal Harkujärve
Püha Esimärter Stefanose kirikus 17.09.2006: (vasakult) isa
Jaanus Kangur, isa Kenneth Tanner (USA), isa Heigo Ritsbek,
isa Thomas Eriste, akolüüt Marek Kodasma

Kommenteerimine on suletud.