EEA VI Alliansskonverents tulemas

19. – 20. maini 2006 toimub VI Eesti alliansskonverents, mida korraldab Eesti Evangeelne Allianss (EEA). Seekord Nõmme Rahu kirikus. Avajumalateenistusel 19. mail kell 19.00 (mida juhatab EKEK peavikaar) jutlustab Euroopa Evangeelse Alliansi peasekretär Gordon Showell-Rogers (Ühendkuningriik) ja konverentsi lõpujumalateenistusel 20. mail kell 17.00 Europarlamendi saadik Eestist Tunne Kelam. Konverentsil teevad ettekandeid dr Tõnu Lehtsaar ja dr Pille Valk Tartu ülikoolist ning Lehari Kaustel organisatsioonist Crescendo. Paneeldiskussioonil osalevad piiskop Einar Soone (EELK), piiskop Ago Lilleorg (EKNK), peavikaar dr Heigo Ritsbek (EKEK), superintendent Taavi Hollman (EMK), pastor Meego Remmel (EEKBKL) ja pastor Mart Metsala (EEVL). Muusikalises osas teenivad EKNK gospelansambel, Viimsi gospelkoor jt. Täpsema kava leiad EEA koduleheküljelt www.allianss.ee

Kommenteerimine on suletud.