EKEK kolm preestrit Eesti Kirikute Nõukogus

20. aprillil toimunud Eesti Kirikute Nõukogu (EKN) koosolekul osales esmakordselt EKEK nö täies koosseisus – kuna 16.03.2006 oli Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik võetud EKNi täisliikmeks, on meil nüüd 3-liikmeline esindus selles Eesti kristlaskonda ühendavas organisatsioonis: peavikaar dr Heigo Ritsbek, preester Thomas Eriste ja preester Jaanus Kangur. Aprillikuu töökoosolekul olid kõik kolm ka ilusti kohal ning isa Jaanus ja isa Thomas tutvustasid end teistele kohalolnud auväärsetele. Lõpuks tehti isa Thomasest ja isa Jaanusest ka pilti veel. Eesti Kirikute Nõukogu töökoosolek toimus Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu keskuses. Isa Jaanus Kangur on lõpetanud Eesti Metodisti Kiriku Teoloogilise Seminari ning õpib Tartu Ülikooli religiooniantropoloogia magistriõppes. Kangur töötab vanemkaplanina Tallinna Vanglas ning on Rahvusvahelise Vanglakaplanite Assotsiatsiooni Euroopa (The International Prison Chaplaincy Association) täitevsekretär. Lisaks on isa Jaanus Kangur Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku Harkujärve Püha Esimärter Stefanose koguduse abipreester ning Tartu Püha Risti koguduse esipreester. Isa Thomas Eriste õpib Eesti Apostliku Õigeusu Kiriku Püha Platoni Seminaris ning teenib vikaarina Pärnu Püha Apostel Barnabase kogudust.

Isa Jaanus, isa Thomas, isa Heigo
Peale Kirikute Nõukogu koosoleku lõppemist EEKBKL
keskuses: isa Jaanus, isa Thomas ja isa Heigo

Kommenteerimine on suletud.