Suri piiskop Francisco Joseph Costantino

2. aprillil 2006 astus ajast igavikku Karismaatilise Episkopaalkiriku Püha Dismase Ordu piiskop Francisco Joseph (Frank) Costantino (66) peale pika-ajalist võitlust vähihaigusega. Piiskop Costantino matusetalitus on Orlandos Floridas 6. aprillil. Piiskop Costantino oli ka Eestis tuntud, mitmel korral külastas ta Harkujärve kirikut, oli Harkujärve kirikuhoone ostu üks rahastajatest ning Eestis seotud kaplaniteenistuse alustamisega Eesti vanglates. Piiskop Costantino osales Tallinnas toimunud piiskoppide pühitsemisel, kus piiskopiametisse õnnistati Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskopid Märt Vähi ja Ago Lilleorg. Piiskop Frank Costantino on esimene Karismaatilise Episkopaalkiriku piiskop, kes on Issanda juurde kutsutud.

1 kommentaar postitusele “Suri piiskop Francisco Joseph Costantino”

  1. Jaanus Kangur ütleb:

    Kahjuks ei õnnestunud piiskop Costantinot kordagi isiklikult kohata, ent tean, et tema panus Eesti vanglakaplanaadi loomisele oli väga oluline ning siiani on vanglas väga populaarne tema autobiograafiline raamat “Augud ajas”. Rahu tema hingele ja lohutust tema lähedastele.