EKEK peavikaar võttis osa president Lennart Meri matusetalitusest

26. märtsil toimunud president Lennart Meri ärasaatmisel Kaarli kirikus osalesid erinevate kirikute esindajad. Liturgias teenisid peapiiskop Andres Põder, piiskop Einar Soone, peapiiskop emeritus Kuno Pajula ja diakon Erkki Juhandi Eesti Evangeelsest Luterlikust Kirikust, metropoliit Kornelius Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kirikust, metropoliit Stefanus Eesti Apostlikust Õigeusu Kirikust ja piiskop Philippe Jourdan rooma-katoliku kirikust. Jutlustas EELK peapiiskop Andres Põder. Kohal viibisid Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu esindajana peasekretär pastor Ruudi Leinus, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku esindajana piiskop Ago Lilleorg, Eesti Metodisti Kiriku esindajana superintendent Taavi Hollman, Armeenia Apostliku Kiriku esindajatena preester Garnik ja Armen Andranikjan, Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku esindajana peavikaar dr Heigo Ritsbek.

 

Kommenteerimine on suletud.