Seitse patriarhi legaati ülemaailmset misjonitööd juhtimas

Seoses Karismaatilise Episkopaalkiriku Rahvusvahelise Osaduse (ICCEC) misjonitöö struktuuri reorganiseerimisega on ICCEC misjonikomitee esimees piiskop John Holloway (Georgia, USA). Üle kogu maailma esindavad Patriarhi Nõukogu patriarhi legaadid konkreetsete territooriumide üle – nendeks on Aafrikas peapiiskop Charles Jones (Alabama, USA); Aasias peapiiskop Thomas Hines (Manila, Filipiinid); Euroopas peapiiskop Randolph Sly (Virginia, USA); Kanadas ja Suurbritannias piiskop Craig Bates (New York, USA); Lõuna-Ameerikas piiskop Paulo Garcia (Recife, Brasiilia); Lähis-Idas piiskop Mike Davidson (Kansas, USA) ning Mehhikos ja Kesk-Ameerikas piiskop Ken Myers (Texas, USA). Seega mainitud 7 legaati vastutavad Patriarhi Nõukogu ees ülemaailmse misjonitöö arengu eest.

1 kommentaar postitusele “Seitse patriarhi legaati ülemaailmset misjonitööd juhtimas”

  1. Ulvi Renser ütleb:

    Oli tõeliselt hea meel lugeda, et meie uueks piiskopiks on määratud peapiiskop Randolph Sly, kes on äärmiselt südamlik ja armastusväärne inimene. Tänu Jumalale selle eest.