Peavikaar dr Heigo Ritsbek osales missioloogilisel pastoraalkonverentsil Ungaris

EKEK peavikaar dr Heigo Ritsbek osales 16.-19.03.2006 Kesk- ja Ida Euroopa missioloogilisel pastoraalkonverentsil Budapestis Ungaris. Konverents peeti Budapesti Protestantlikus Missioloogiainstituudis. Lisaks isa Ritsbekile osales veel Eestist Tallinna Valguse Tee Vabakoguduse abipastor Janek Pallase. Konverentsi viimase päeva paneeldiskussiooni juhtis Euroopa Evangeelse Alliansi president dr Nik Nedelchev Bulgaariast. Dr Heigo Ritsbek osales konverentsil Eesti Evangeelse Alliansi (EEA) peasekretärina ja pastor Janek Pallase EEA evangelismi- ja misjonitoimkonna esimehena.

Isa Heigo Budapestis
Pildil: La Dolce Vita (Sitsiilia, Itaalia) misjonäride ja vaimulike
ning nende pereliikmete puhkekodu looja Jeff LaMonica ja
isa Heigo Ritsbek Budapesti turuhoone ees

Kommenteerimine on suletud.