Eestit külastavad piiskop Belmonte ja kanoonik Mark Pearson

Laupäeval, 3. detsembril kell 9.00-14.00 toimub Nõmme Baptistikirikus seminar “Kas Jumal tervendab ka täna?”

Karismaatilise Episkopaalkiriku kanoonik Mark Pearson (USA) aitab leida vastuseid küsimustele, kas me usume, et Jumal tõepoolest ka täna tervendab; milliseid takistusi me ise tervenemisele loome; mida teha halva pärandiga, mis meid mõjutab; kuidas Jumal kasutab meid teiste tervenemise eest palvetamisel.

Seminar ei ole ainult erilise tervendusanniga inimestele, vaid kõigile, kes tahavad aidata oma sõpru ja perekonda. Seminarile järgneval pühapeäval, 4. detsembril toimuvad tervendusteenistused algusega kell 11.00 Pärnus Püha Apostel Barnabase koguduses (Lõuna tn 2 III korrusel) ning kell 18 Tallinnas Nõmme Baptistikoguduses (Puuvilja 4).

Kanoonik Mark Pearson omandas magistrikraadi 1973. aastal Oxfordi Ülikoolis, seejärel õppis ta Virginia Teoloogilises Seminaris ja lõpetas 1999. aastal doktorikraadiga Bostoni Ülikooli. Vaimulikuks ordineeriti Mark Pearson 1980. aastal. Kanoonik Pearson ja tema abikaasa Mary rajasid kristliku tervenduskeskuse New Creation Healing Center, milles on ühendatud meditsiin, kristlik nõustamine ning palve, selleks et teenida inimest tema terviklikkuses – nii inimese ihu, hinge kui vaimu.

Mark Pearson on külalislektorina õpetanud mitmetes kristlikes seminarides ja kolledžites ning andeka organisti ja pianistina juhatanud muusikaosa mitmetel konverentsidel Inglismaal ja USA-s. Mark ja Mary Pearsoni perekonnas on 3 täiskasvanud last.

1 kommentaar postitusele “Eestit külastavad piiskop Belmonte ja kanoonik Mark Pearson”

  1. Juhan Palm-Peipman ütleb:

    Suur tänu korraldajatele selle seminari eest. See oli väga hea vaimuliku sisuga üritus. Järgnevalt sellest mis enam meelde jäi Mark Pearsoni ettekandest;

    1) Oluline on näha tervenemist mitmekülgselt-läbi palve, meditsiini aga ka tõsise enda suhtes läbikaalutletud ja püsivas meeleparanduse raames kellegi usaldusisiku toetusel (pihiisa); läbi sakramente;

    2) Peetruse näide; et liikuda edasi tervenemises tuleb tagasi minna sinna kohta oma elus kus hingevalu ja elupööret aset leidis-nagu Peetrus kohtus samasuguse tuleleegi juures pärast Jeesuse salgamist; hiljem aga kogedes tõelist andestust ja hingemuredest täieliku vabanemist. See oli Peetri jaoks pöördepunkt-saades Kirikupeaks. Samamoodi saab see meie elus pöördepunktiks.