Piiskop Belmonte väisab Eestit

Kolmapäeval, 15. juunil 2011, saabub Tallinna Karismaatilise Episkopaalkiriku Euroopa piiskopkonna piiskop Jose Elmer Belmonte Madridist (Hispaania) koos isa John Donn Bautista’ga (Pariis, Prantsusmaa). Piiskop Belmonte osaleb XI Barnabase Päevadel Pärnu Püha Apostel Barnabase koguduses 18. – 19. juunini, teenides piiskoplikul missal ning õpetuslikus seminaris. 19. juunil kell 16. 30 toimub Piiskoplik Missa Harkujärve Püha Esimärter Stefanose kirikus, kus piiskop Belmonte jutlustab ning on juhtivaks liturgiks (tselebrandiks).

2 kommentaari postitusele “Piiskop Belmonte väisab Eestit”

  1. Regyta ütleb:

    Väike vigade parandus:nagu eelmisest uudisnupust lugeda saab, toimuvad Barnabase päevad siiski 18. ja 19.juunil.
    Tere tulemast kõigile Pärnusse!

  2. Heigo Ritsbek ütleb:

    Parandatud. Sorry…..