Piiskop Belmonte väisas Eestit

18. – 21. märtsini viibis Eestis Karismaatilise Episkopaalkiriku piiskop Jose Elmer Belmonte Madriidist koos isa John Donn Bautistaga Pariisist. Piiskop Belmonte ja isa Bautista teenisid missadel Harkujärve Püha Esimärter Stefanose kirikus ja Pärnu Püha Apostel Barnabase koguduse kabelis. Kaasa teenisid isa Thomas Eriste ja diakon Janek Tamme. Vaata fotogaleriid siit.

Piiskop Belmonte Eestis

2 kommentaari postitusele “Piiskop Belmonte väisas Eestit”

  1. Krissu ütleb:

    Imeline elamus. Piiskop ise on lihtsalt suurepärane mees. Ma lausa ahmisin iga tema sõna. Issand olgu kiidetud sellise vaimustava ja jumalakartliku inimese eest! Ja eriti selle erilise ime eest, et ta on praegu meie piiskop!

  2. Diakon + ütleb:

    PAX DEI! Püha Esikmärter Stefanose Kogudus.
    Hää meel oli tunda ja näha piiskopi meiega teenimas.
    ´Kus on piiskop, seal on ka kirik´