Jõulutervitused

Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku peavikaar dr Heigo Ritsbekit tervitasid jõulude ja uusaasta puhul: Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, USA suursaadik Eestis Michael C. Polt, Eesti Siseministeeriumi usuasjade osakond ja hr Ilmo Au, isa Thomas Eriste perega, Karismaatilise Episkopaalkiriku piiskop David Simpson (Florida, USA), Eesti Kirikute Nõukogu ja piiskop Einar Soone, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Andres Põder, Rooma-Katoliku Kiriku Eesti piiskop Philippe Jourdan, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskop Ago Lilleorg, Eesti Evangeelsete Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president Meego Remmel, Eesti Metodisti Kiriku superintendent Taavi Hollman, Adventistide Koguduste Eesti Liidu president David Nõmmik, Eesti Karismaatiline Osaduskirik, Soome Päästearmee ja Arja Laukkanen ning Eesti Päästearmee ja Dick ja Vibeke Krommenhoek, Euroopa Evangeelne Allianss, Eesti Piibliselts, organisatsiooni “Youth for Christ” töötajad Ron ja Ruth Berger USA-st, Ukraina Uue Elu Kirik ja piiskop Anatoly Kaljuzhnyi, metodisti pastor dr Robert McClean USA-st, Iisraeli Evangeelne Allianss ja Harry ning Dagmar Tees, EEKBKL Tallinna Oleviste kogudus ja vanempastor Siim Teekel, Muusikaühing Crescendo, Eesti Kristlik Televisioon, Eesti Metodisti Kiriku Teoloogiline Seminar ja Meeli Tankler, Tartu Teoloogia Akadeemia, Eesti Kristlik Meeste Teenistus, Harku Vallavolikogu ja Harku Vallavalitsus, MTÜ Jumalalaegas, kirjastus “Sõnasepp”, Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku Eesti ringkonna juhataja Erki Kõiv, maalikunstnik Aapo Pukk USA-st,  Tani Roos Soomest ja paljud teised. Südamlik tänu kõikidele tervitajatele!

Kommenteerimine on suletud.