Toimus X EKEK suvelaager

16.-18. juulini 2010 toimus poolesaja osalejaga Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku suvelaager Uulu luterlikus laagrikeskuses, seekord oikumeenilises osaduses Eesti Karismaatilise Osaduskiriku inimestega. Laagri üldteemaks oli JUMALATEENISTUS. Missadel teenisid EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbek ja preester isa Thomas Eriste; jutlustasid isa Heigo Ritsbek, isa Thomas Eriste ja isa Leevi Lillemäe (EKOK). Peaettekande – võrratult sisuka ja hea – pidas Eesti Metodisti Kiriku vaimulik Priit Gregorios Tamm. Väga hea piiblitunni pidas isa Leevi Lillemäe (EKOK). Oikumeenilises paneeldiskussioonis osalesid isa Heigo Ritsbek (EKEK), isa Leevi Lillemäe (EKOK) ja pastor Priit Gregorios Tamm (EMK). Hommiku- ja õhtupalvusi pidas diakon Janek Tamme. Õhtuti vaadati mitmeid huvitavaid filme, nendest ühte põnevamat – J.R.R. Tolkieni “Sõrmuste isandat” kommenteeris Kaido Kikkas, kelle käest sai teada palju põnevat nii filmist kui Tolkieni elust. Kaido Kikkas oli  ühtlasti ka fotojahi peakorraldaja, esikohale tuli foto Aadama ja Eeva paradiisist väljaajamisest (foto autorid Heidi & Co).


Tuuriferiks on seekord Karin Proosa


Armulaua pühitsemine avamissal

Kommenteerimine on suletud.