Kiriku X suvelaager Uulus

16.-18. juulini 2010 toimub järjekordne Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku suvelaager Uulu luterlikus laagrikeskuses, seekord oikumeenilises osaduses Eesti Karismaatilise Osaduskiriku inimestega. Laagri üldteemaks on JUMALATEENISTUS. Missadel teenivad juhtivate liturgidena EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbek ja preester isa Thomas Eriste; jutlustavad isa Heigo Ritsbek, isa Thomas Eriste ja isa Leevi Lillemäe (EKOK). Peaettekande esitab Eesti Metodisti Kiriku vaimulik Priit Gregorios Tamm. Piiblitunni peab isa Leevi Lillemäe (EKOK). Oikumeenilises paneeldiskussioonis osalevad isa Heigo Ritsbek (EKEK), isa Leevi Lillemäe (EKOK) ja pastor Priit Gregorios Tamm (EMK). Hommiku- ja õhtupalvusi peab diakon Janek Tamme. Õhtuti vaatame mitmeid huvitavaid filme, nendest ühte põnevamat kommenteerib Kaido Kikkas, kes on ühtlasti ka fotojahi peakorraldaja (kõigil fotokad kaasa!) ning muusik jms par excellence. Toimuvad mälumäng ning lõkkeõhtud ning palju muudki põnevat. Laager on avatud kõikidele. TERE TULEMAST!

Kommenteerimine on suletud.