Oikumeeniline telejumalateenistus Harkujärvel

23. mail toimus Harkujärve Püha Esimärter Stefanose kirikus oikumeeniline telejumalateenistus. Jutlustas EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbek, tervituse esitas Eesti Kirikute Nõukogu president piiskop Einar Soone, palvetes teenisid kaasa Eesti Kirikute Nõukogu liikmeskirikute vaimulikud. Evangeeliumi luges isa Thomas Eriste. Muusikalises osas teenisid kaasa Allika ja Credo kammerkoor ja Harkujärve kooli koor. Kantoriks oli Eerik Jõks ning pianistiks Ülle Ritsbek. Meie Isa palvet juhatas peapiiskop Andres Põder Eesti Evangeelsest Luterlikust Kirikust ning õnnistussõnad ütles piiskop Einar Soone. Eesti Televisioon näitas jumalateenistust eetris 23. mail kell 17.00.

Pildigaleriid saad vaadata siit.

1 kommentaar postitusele “Oikumeeniline telejumalateenistus Harkujärvel”

  1. ulvi ütleb:

    Jumalateenistust saab vaadata siit: http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=106139