Oikumeeniline telejumalateenistus Harkujärvel

23. mail kell 14.00 toimub Harkujärve Püha Esimärter Stefanose kirikus Eesti Kirikute Nõukogu oikumeeniline jumalateenistus. Teenivad EKN-i president piiskop Einar Soone (EELK), peapiiskop Andres Põder (EELK), pastor Viljar Liht (EEKBKL), pastor Olav Pärnamets (EMK), preester Igor Gavriltchik (RKK), pastor Meelis Maikalu (EKNK), pastor Aarne Kriisk (AKEL), ülemdiakon Justinus Kiviloo (EAÕK), peavikaar isa Heigo Ritsbek (EKEK), preester Thomas Eriste (EKEK), diakon Janek Tamme (EKEK). Lektorid on Ulvi Renser ja Rutti Proosa, kantor Eerik Jõks, klaveril Ülle Ritsbek, süntesaatoril Kaido Kikkas, viiulil Eivin Toodo. Credo ja Allika kammerkoor Eivin Toodo ja Raili Vahermägi juhatusel ning Harkujärve Kooli lastekoor Ingrid Kajaku juhtimisel teenivad kaasa. Akolüütidena teenivad Marek Kodasma, Karin Proosa, Andreas Kivi ja Heidi Meier.  Eesti Televisioonis on võimalik jumalateenistust näha samal päeval – 23. mail kell 17.00.

Kommenteerimine on suletud.