Pray for Estonia

St Stephens in Winter

Tallinn, Estonia

Pray for our churches in Tallinn, Estonia, and their ministries. Europe is a difficult field in which to minister and Estonia is no exception. Add to this the extreme cold, limited resources and a building in need of much repair and it can get very discouraging. The heating continues to be a big problem this winter when temperature can get 30 degrees F below freezing (-20 degrees C).

Please keep Father Heigo Ritsbek in Tallinn and Father Thomas Eriste in Pärnu in your prayers. Pray that God would encourage, strengthen and bless their families and ministries.

For more information see Operation World’s Estonia Fact page.

3 kommentaari postitusele “”

  1. juhan ütleb:

    Teeme nii-palvede soovid vast kunagi otsa ei saa. Vahepeal, vaadates äratoodud statistika tabelid, tasub tõsist muret tunda selle üle, kasvõi et Jehoova Tunnistajate liikmeskond Eestis ületab isegi Nelipühilaste arvu-täiesti hämmastav avastus minu jaoks? Ei tea kuidas teistel? Igastahes me muidugi palume seda, et Jumala riik laieneks, kuid millegipärast statistiliste andmete alusel ja mõistusele tuginedes on arusaadav mismoodi ja mispärast asjad tegelikult välja näevad meie Riigis. Teisest küljest teeb ka muret Õigeusklike liikmeskonna küllaltki kiire langustrend.

  2. Regyta ütleb:

    Juhanile: küllap on erinevate konfessioonide puhul tegemist erinevate meetoditega, mille alusel liikmeid kokku lugeda.

  3. Isa Heigo Ritsbek ütleb:

    Kirikute statistika on keerulinec asi. Tõesti – Jehoova Tunnistajad kasvavad. Muide – Prantsusmaal on Jehoova Tunnistajaid rohkeim kui kõiki (!) evangelikaale kokku. Prantsusmaal on ka litsenseeritud nõidu rohkem kui kõiki katoliku preestreid + protestantlikke vaimulikke kokku! Õigeusklike liikmeskond Eestis kasvab – EAÕK annab 27 000 ja MPEÕK – 200 000 liiget.