Jõulutervitused

Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku peavikaari dr Heigo Ritsbekit tervitasid jõulude ja uusaasta puhul: Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, Eesti Siseministeeriumi usuasjade osakond ja hr Ilmo Au, Eesti Justiitsministeeriumi vanglate ja arestimajade peakaplan Igor Miller, isa Thomas Eriste perega, Eesti Kirikute Nõukogu, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Andres Põder, Rooma-Katoliku Kiriku Eesti piiskop Philippe Jourdan, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskop Ago Lilleorg, Eesti Evangeelsete Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president Meego Remmel, Eesti Metodisti Kiriku superintendent Taavi Hollman, Adventistide Koguduste Eesti Liidu president Tõnu Jugar, Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku ülempreester Igor Prekup, Soome Päästearmee ja Arja Laukkanen ning Eesti Päästearmee ja Dick ja Vibeke Krommenhoek, Euroopa Evangeelne Allianss, Eesti Piibliselts, Asbury Teoloogilise Seminari Vilistlaskogu ja professor dr Michael Pasquarello III USA-st, Organisatsiooni “Tentmakers International” Euroopa juht kanoonik Derek Greene Inglismaalt, Organisatsiooni “Youth for Christ” töötajad Ron ja Ruth Berger USA-st, Ukraina Uue Elu Kirik ja piiskop Anatoly Kaljuzhnyi, metodistikiriku pastor David Bridge Inglismaalt, luterliku kiriku pastor Linda Nõu USA-st, metodistikiriku pastor dr Robert McClean USA-st, Portugali Agape organisatsioon, Iisraeli Evangeelne Allianss ja Harry ning Dagmar Tees, EELK Tallinna Toomkogudus ja Jaak-Ivar Salumäe, EELK Jõhvi ja Pühajõe koguduse õpetaja Peeter Kaldur, EEKBKL Tallinna Oleviste kogudus ja vanempastor Siim Teekel, Muusikaühing Crescendo, Eesti Kristlik Televisioon, Eesti Metodisti Kiriku Teoloogiline Seminar, Eesti Metodisti Kiriku Teoloogilise Seminari rektor Meeli Tankler,  Tartu Teoloogia Akadeemia, Eesti Kristlik Meeste Teenistus, Harku Vallavolikogu ja Harku Vallavalitsus, MTÜ Jumalalaegas, kirjastus “Sõnasepp”, Carmen Catering, Peep Neimann ja Eesti Kristlikud Ettevõtjad, Viimse Aja Pühade Jeesuse Kristuse Kiriku Eesti ringkonna juhataja Erki Kõiv, maalikunstnik Aapo Pukk USA-st, Cathy Comfort perega USA-st, John Delpero ja Loretta Delpero USA-st, Tani Roos Soomest ja paljud teised. Südamlik tänu kõikidele tervitajatele!

Kommenteerimine on suletud.