Õhtusöök Vatikani välisministriga

2. septembril 2009 toimus Vabaõhumuuseumis Kolu kõrtsis pidulik õhtusöök, mille korraldas Eesti Kirikute Nõukogu Eestis ametlikul visiidil viibiva Vatikani välisministri, peapiiskop Dominique Francois Joseph Mamberti auks. Püha Tooli delegatsioonis olid lisaks peapiiskop Mambertile veel Eesti apostellik nuntsius, peapiiskop Luigi Bonazzi; Eesti apostellik administraator, piiskop Philip Jourdan; Vatikani välisministri erasekretär Msgr. Antoine Camillieri; apostelliku nuntsiuse nõunik Msgr. Jean-Francois Latheaume. Eesti Kirikute Nõukogu poolt osalesid EKN’i president piiskop Einar Soone (EELK), EKN’i täitevsekretär õp. Tauno Teder (EELK), EKN’i täitevsekretäri assistent pastor Ruudi Leinus (EEKBKL). Liikmeskirikuid esindasid õpetaja Urmas Viilma (EELK), pastor Meego Remmel (EEKBKL), superintendent Taavi Hollman (EMK), pastor Meelis Maikalu (EKNK), pastor David Nõmmik (AKEL), preestri abi Armen Andranikjan (AAK), piiskop Aleksander (EAÕK), ülempreester Mattias Palli (EAÕK), ülempreester Igor Prekup (MPEÕK) ja peavikaar isa Heigo Ritsbek (EKEK). Samuti osales pidulikul õhtusöögil Eesti Vabariigi suursaadik Vatikanis hr. Jüri Seilenthal.

Kommenteerimine on suletud.