Sudaanis põletati maha 3 meie kirikut

Sudaan

Sudaanist teatab piiskop Tom Nak Kokanyi, et kolm Karismaatilise Episkopaalkiriku kirikuhoonet on maha põletatud. Koos kirikutega põles maha ka enam kui 80 maja.

5 kommentaari postitusele “Sudaanis põletati maha 3 meie kirikut”

 1. juhan ütleb:

  Kui isa Heigole saabub lähimal ajal täpsemat infot Sudaani üldise olukorra kohta, oleksime tänulikud teadmaks, mismoodi seal riigis tuuled tegelikult puhuvad. Pole välistatud asjaolu, et hetkel on maailmas väga suurt jõudu kogumas Islami terror/terrorism. Välja valatud viha ja kurjus ongi üks maailma viimse aja nähtusi, mis suunab end Kristliku maailma nõrgenemisele, tsivilisatsiooni allakäigule kui ka kõikjal pingutada selle nimel, et oma võõra usu põhimõtted kehtestada. Vaimu maailmas ei maga kurjad võimud, vaid nad on tõusmas just praegu, kus tsiviliseeritud inimese heaolu ja mugavus ning igasugune tolerantne hoiak on taganud meie 21 saj keskkonnas hoopis vastupidised nähtused. Et kõik ei haaku nii nagu on paljude inimeste arvates normaalne, on näha selles, et valitseb totaalne pimedus arusaamaks mis toimub nähtamatu maailma osas. Loogika välistab seletamast isegi neid asju mis meie Sudaani vendade ja õdedega on juhtumas.

 2. Isa Heigo ütleb:

  Praeguse hetke infoga tean kinnivara (kirikuhoone) kaotusest, mitte inimohvritest või vigastustest. Tundub, et tegemist on islami äärmuslastega.

 3. isa Thomas ütleb:

  Karm värk!
  Kuid tõesti on midagi toimumas vaimumaailmas.
  igaljuhul võtame vennad ja õed oma eestpalvetesse!
  Tänud armsale vennale Juhanile kaasaelamast!

 4. Janek ütleb:

  Ai kurja!
  Ei tohi püromaanidele tikke müüa!

 5. Janek ütleb:

  Kahjuks on vaen tänasel päeval muutunud valusaks ja ei suudeta ilma jõu ja vägivallata. Ei sallita teist enese kõrva ja ollakse valmis kõigeks kurjaks. Igasugune äärmus,kus sallimatus muutub vägivallaks ja veel hullem, arvatakse nii meelepärane olevat kõigevägevamale, saab lõpeks vanatühja enese teenistusse.