Noortesektsioon EKEK veebis

Nagu veebi menüüst näha, on nüüd olemas ka noorte jaoks oma nurk. Esialgu sai sinna isa Jaanuse soovil üles pandud mõned pildid kahest eri üritusest. Loodetavasti lisandub ajapikku sinna nii mõndagi – selleks aga on autoreid vaja. Nii et ühel hetkel peaks mõnede huvilistega maha istuma ja asjast natuke rääkima.

5 kommentaari postitusele “Noortesektsioon EKEK veebis”

 1. jaanus kangur ütleb:

  See on viimase peal. Jaanipäevast tahaks veel mõned pildid üles panna. Sellised, kus lõke ka peal on

 2. jaanus kangur ütleb:

  Vangla tekst Kaku kodukal väärib muidugi ka lugemist. Ja sellise toreda ürituse peaks jälle ette võtma. Kõik kes pole veel vanglas käinud teadmiseks, et meil on palju toredaid mehi, kes ootavad külla sõbralikke inimesi

 3. Karoliina ütleb:

  ma tahaks uuesti vanglasse minna. hihii

 4. Janek ütleb:

  Ära parem taha. Kas siis noored ei leia ilusamaid kohti kallil kodumaal.
  Ah jaa,te ju käisite hääd tegemas.
  PS.isa Jaanus. Ka meie kodumaa avarustes on palju toredaid mehi,kes ootavad head sõnumit,mis võiks neid hoida sattumast nonde toredate meeste kilda mõneks ajaühikuks või mitmeks-setmeks kinnipeetud Issanda Aastaks.

 5. Jaanus Kangur ütleb:

  Just just Janek kõik need kodumaa avarustes olevad mehed on Sinu pärusmaa. Minu kutsumus hetkel aiataha läinud mehed:) Nii et jõudu Sulle