19. aprillil pühitsetakse sisse uus kirik

Kuningas Kristuse kirik

19. aprillil 2009 pühitseb patriarh Craig W. Bates sisse uue kiriku – Kuningas Kristuse kiriku – New Paltzis New Yorgi osariigis USA-s. See on esimene Karismaatilise Episkopaalkiriku kirikuhoone, mis on planeeritud ja ehitatud just konvergentsiliikumisest lähtudes.

3 kommentaari postitusele “19. aprillil pühitsetakse sisse uus kirik”

  1. isa Thomas ütleb:

    See on imetore, see armas kogudus on õnnistatud, tänu Jumalale!

  2. Juhan ütleb:

    Tahaks natukene infot selle kohta mida tapselt tahendab esimene konvergentsliikumise jaoks moeldud ja silmas peetud hoone? Tean, et sakramentaalses valdkonnas on oma tingimused (nagu altar), aga teistes valdkondades?

  3. Heigo Ritsbek ütleb:

    Juhanile: et saada maksimaalne liturgilis/sakramentaalse — evangelikaalse —karismaatilise osa ühendamisest, see on konvergents. Ilmselt siis kõikide võimaluste peale arvestatud — mida täpselt, seda ma ei tea.