USA Piiskoppide Koda Floridas

USA Piiskoppide Koja koosolekud on toimumas 9. – 13. märtsini 2009 Orlandos, Floridas (USA). Kohal on peapiiskop Craig Bates, peapiiskop Douglas Woodall, peapiiskop Charles Jones, piiskop Michael Davison, piiskop Douglas Kessler, piiskop Philip Weeks, piiskop David Simpson, piiskop David Epps, isa James House (Piiskoppide Koja kaplan) ja külalistena isa Christopher Keough, diakon John Garrett ja isa Gregory Ortiz.

Avapäeval toimunud patriarh Craig Bates’i ettekannet on võimalik lugeda CEChome.com lehelt. Patriarh seadis muuhulgas eesmärgiks järgneva kümne aasta jooksul selle, et iga USA koguduses oleks vähemalt 150 liiget, täisajaline vaimulik ja oma kirikuhoone. Samuti seadis ta eesmärgiks kahekordistada kümne aasta jooksul koguduste arvu – rajades 80 uut kogudust.

Piiskoppide Koda Floridas

1 kommentaar postitusele “USA Piiskoppide Koda Floridas”

  1. Juhan ütleb:

    Floridas on hetkel ilm paris palav, aga konditsionaar jahutab piisavalt, Kui oleks neid vabu paevi ERSO-le antud et omapead olla, siis kindlasti mind huvitaks uhel Missal osa votmast. Siiski, mul on moned jutlused i-podis olemas-eile kuulasin isa Terry Gensemeri jutlust-sain pikal bussisoidul head vaimu toitu. Selle ja muu eest tanu tuues ning siinsele Preesterkonnale kui ka oma Eestis olevatele odedele ja vendadele onnistatud Paastuaja jatku teile koigile ning taas roomsa sakramentaalse kohtumiseni….. soojalt tervitades,

    Juhan.