Lõppes Patriarhi Nõukogu koosolek

29. jaanuaril 2009 lõppes Patriarhi Nõukogu koosolek Orlandos (Florida, USA). Huvilistel on võimalus sellest lähemalt lugeda CEChome.com vahendusel.

1 kommentaar postitusele “Lõppes Patriarhi Nõukogu koosolek”

  1. juhan ütleb:

    Väga hea mõjuga jutlus oli Piiskop Michael Davidsonilt. Ta rääkis Kristusest kui Tee, tõde ja elu, ning rõhutas et kui kristlase tee ei ole õigesti käidud, ei ole võimalik kogeda tõde ega õigust. MD eraldas neid kolme mõtet, pidades TEE olulisimaks. Samamoodi on Kirik tee, mida Kristus tuleb sageli külastama läbi sakramentide kui ka muudel viisidel. Inimene peab õppima ALLUMA esiteks kirikule-teele-siis saavad tõde ja õigus selgeks. MD mõtiskles mitmekülgselt inimese komistuse põhjuste üle. Sageli inimene küsib aga miks see või teine asi on teises kohas teistmood? Sellisest tõmblemisest tulebki teelt kõrvale jäämise algus, oli üks näide MD-ilt. Vahel tundub Jumala tee meie mõistusele olevat liiga raske või ebaõiglane, mainib MD. Kuid kes püsib sellel teel saab kindlasti tõe ja õiguse osaliseks, kinnitab jutluse pidanud piiskop.