Jõulutervitused

Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku peavikaari dr Heigo Ritsbekit tervitasid jõulude ja uusaasta puhul: Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, Eesti Siseministeeriumi usuasjade osakond ja hr Ilmo Au, Karismaatilise Episkopaalkiriku Florida piiskopkonna piiskop David Simpson, isa Thomas Eriste perega, Eesti Kirikute Nõukogu, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Andres Põder, Rooma-Katoliku Kiriku Eesti piiskop Philippe Jourdan, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskop Ago Lilleorg, Eesti Evangeelsete Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president Meego Remmel, Eesti Metodisti Kiriku superintendent Taavi Hollman, Adventistide Koguduste Eesti Liidu president Tõnu Jugar, Soome ja Eesti Päästearmee, Eesti Piibliselts, EELK Laste- ja Noorteühendus, metodistikiriku pastor David Bridge Inglismaalt, EELK Tallinna Toompea Kaarli kogudus ja piiskop Einar Soone, EELK Jõhvi Mihkli ja Pühajõe koguduse õpetaja Peeter Kaldur, Tartu Kõrgema Usuteadusliku Seminari rektor Toivo Pilli, Muusikaühing Crescendo, Eesti Kristlik Televisioon, Eesti Metodisti Kiriku Teoloogiline Seminar, Avatud Piibli Ühing, Tartu Teoloogia Akadeemia, Harku Vallavolikogu ja Harku Vallavalitsus, Türgi Suursaadik Eesti Vabariigis Sule Soysal, Erakond Eesti Kristlikud Demokraadid, MTÜ Jumalalaegas, kirjastus “Sõnasepp”  ja paljud teised. Südamlik tänu kõikidele tervitajatele!

Kommenteerimine on suletud.