Orlando konvendi uus veebisait avatud

Seoses Orlando konvendi materjalidega on avatud uus Orlando konvendi veebisait, kust saab kuulda ja näha konvendi materjale. Kui tähelepanelikult avalehte vaadelda, näeb seal isegi Eesti esindajat – EKEK peavikaar isa Heigo Ritsbekit. Orlando uuele konvendisaidile saab siit.

1 kommentaar postitusele “Orlando konvendi uus veebisait avatud”

  1. juhan ütleb:

    Elus tunneme kindlasti rõõmu Jumal hea sõnumi üle mis võib ühel hetkel olla detailne, aga miski olulist avastav, ning teine kord võib see olla väga laiamöötmeline ja haarata sellist informatsiooni mida me väga väga harva kuuleme kirikukantslist. Just see viimane on see mis kõige paremini iseloomustab dr Chani ettekanded Orlandos, eriti teema Püha Vaim ja Kirik. See on teema mis ei piirdu ainult ICCE konfessiooniga, vaid see on teema millest mitme teise konfessiooni esindajad võiksid – ja tegelikult peaksid – kuulama ja arvestama. Vähemalt need kes usuvad ühtsesse kirikusse….