Hüvasti Orlando, kohtumiseni Madriid!

1. augustil 2008 lõppes Karismaatilise Episkopaalkiriku IV ülemaailmne konvent. Dr Chani loengud, õpikojad, plaanide tegemine järgmise aasta Eesti misjoniks — kõik see mahtus sellesse päeva. Lõpumissa oli eriliselt võimas, liturgilised tantsud, bannerid, väikeste laste teenimine. Patriarhi jutlus — vapustavalt imeliselt võitud ja kõikideni jõudev! Armulauamissas teenisid patriarhi kõrval Aafrika piiskopid. Järgmine – V – ülemaailmne konvent peaks toimuma AD 2012 Madriidis Hispaanias. Mitmed inimesed nii ütlesidki — kohtume siis aastal 2012 Madriidis. Seega Euroopa on järgmise konvendi kogunemise kohaks ja loodame, et Eesti delegatsioon seal ka suurem olema saab! Kõik konvendi missad lõppesid Orlandos protsessiooniga välja, lauluks “Non Nobis Domine”.

Orlandos 2008

Orlando 2008

Orlandos 2008

Orlandos 2008

5 kommentaari postitusele “Hüvasti Orlando, kohtumiseni Madriid!”

 1. juhan ütleb:

  Patriarhi jutlus oli justnagu kogu elu hõlmav sõnum, kus horisontaal ja vertikaal kohtuvad, ning meie jääme igavesti imetlema seda Lunastustööd mis peaks ka meid nii tugevasti haarama keset seda ilmaelu kust endid leiame. Annaks Jumal et me suudaksime teenida üksteist samas alandlikkuses nagu Patriarh oma üleskutses värskelt tegi Orlandos-et kogu loodu Looja saaks kiidetud ja austatud igavesti!

 2. Heigo Ritsbek ütleb:

  Tore! Kuula dr Simon Chan´i loenguid, eriti teist!

 3. Janek ütleb:

  Vabandan, et põikan kõrvale teie pühast arutelust oma võhikliku küsimusega isa Heigole ja ega vist tea eesti kirikurahvas ka: Keda või mida tähistab inglise keelne sõna BÄNNERID?

 4. Isa Heigo ütleb:

  Bänner on (ing k banner) selline suur kangas, mis on enamasti kas vapi või lipu kujuline ja mida kasutatakse kiriklikus teenimises. Väiksemat sorti bänner on Harkujärve Stefanose kiriku seinal altari taga kirjaga “Jeesus” — see on väga-väga väike bänner! Tavaliselt on need umbes 20 – 50 korda suuremad!

 5. Janek ütleb:

  Tänan isa Heigo! Vastus oli ammendav.