Craig William Bates patriarhiks troonitud!

30. juulil 2008 algas IV ülemaailmne konvent missaga, kus osales üle 12oo inimese, neist enam kui 200 vaimulikku ornaadis, nende hulgas 35 piiskoppi. Kuna olin evangeeliumi lugeja oli mu koht esimeses reas vahekäigu ääres — nii et parim koht saalis. Tore oli näha lippude paraadis 22 lipu seas (riikides kus ICCEC ametlikult tegutseb) Eesti trikoloori. Peamise protsessiooni järgi oli nn patriarhi protsessioon, milleks moodustasid lippurid vahekäiku spaleeri, mille vahelt troonitav patriarh oma kaaskonnaga läbi tuli. Peapiiskop Thomas Loren Hines´i jutlus oli väga hea, liturgilised tantsijad olid väga head, muusikud väga head. Enne epistlilugemist oli slaidishow piiskop Craig Bates´i teenimisest – kus oli mitmeid pilte ta visiidist Eestisse novembris 2007. Slaidiprogrammis olid suures plaanis nii mu tütar Lisette, Kaido Kikkas kui ka Marek Kodasma. Lisaks evangeeliumilugemisele jagasin ka Kristuse Verd peapiiskop Charles Jones´i kõrval. Äärmiselt muljeltavaldav teenistus!

Kommenteerimine on suletud.