EKEK peavikaar osales EKN’i ristimisteemalisel diskussioonil

18. – 19. juunini 2008 toimus Tahkurannas Tackendorfi puhkekeskuses  Eesti Kirikute Nõukogu väljasõiduistung, mis oli pühendatud ristimise temaatikale. Ettekannetega esinesid õpetaja dr Arne Hiob (EELK), preester Tihhon Tammes (EAÕK), mag Ain Riistan (EEKBKL) ja mag Ingmar Kurg (EEKBKL). Väljasõiduistungil osales EKEK esindajana peavikaar dr Heigo Ritsbek.

Eesti Kirikute Nõukogu liikmeskirikute esindajad Konstantin Pätsi sünnikodu ausamba ees Tahkurannas 18. juunil 2008

3 kommentaari postitusele “EKEK peavikaar osales EKN’i ristimisteemalisel diskussioonil”

  1. juhan ütleb:

    Sellised huvitavad istungid peetakse mille kohta oleks kindlasti põnev lugeda erinevate konfessioonide lähenemine antud teemale. Kas arutletud küsimus jõuab kunagi kaante vahele, või vähemalt üles riputatud netis?

  2. Heigo Ritsbek ütleb:

    Vist tuleb üks kirjutis, kus eri konfessioonide seisukohad kirjas — võin Sulle ühe ettekande saata, kui soovid.

  3. juhan ütleb:

    Väga meeldiv. Ette tänades, Juhan.