Patriarh Bates: TE EI VALINUD MIND!

Bishop Craig Bates, Patriarch of the ICCEC

“Olen just koju jõudnud Orlandost ja Jacksonville’ist Floridas. Pühapäeval – Meie Issanda Jeesuse Kristuse Ristimispühal – oli mul imeline võimalus jutlustada Messia kirikus ning olla osadus nii rektori nõukogu liikmete kui nende abikaasadega.”

Nii alustab äsja valitud patriarh Bates oma kirjutist. Imeline on pildina näha teda Harkujärve kiriku missal! Kui valdate inglise keelt saate kogu kirja lugeda cechome.com alt meie ülemaailmselt veebilehelt www.iccec.org

1 kommentaar postitusele “Patriarh Bates: TE EI VALINUD MIND!”

  1. juhan ütleb:

    Väga hea sõnavõtt uuelt Patriahilt! Piiskopid, kes on maailma eesrinde pingekollete kohtades nagu Kenyas ja Pakistanis tõesti vajavad meie igaühe palved, rõhutabki oma värskes sõnavõtus uus Kirikupea. Samas torkab tekstis silma uue Patriahi kui ka tema abikaasa aus ja südamlik alandusolek uute ülesannete ees. Olgu Jumala arm ja heldus üle Piiskop Randoph Adleri kui ta puhkab oma senistest ülesannetest, mille üks põhirõhk paistab olevat USA vaimsel ja moraalsel võitlusväljal ägedat võitlemist sealse abordiseaduse vastu, ja kelle suust räägitud prohveteeringud on tänase päevaga paljuski täide läinud. Lõpetuseks, olgu Jumala rahu jätkuvalt ka meie vaimulikude juures kes teenivad siin Eestis.