Piiskop Craig W. Bates valiti patriarhiks

9. jaanuaril Orlandos Floridas (USA) toimunud Patriarhi Nõukogu valis uueks Karismaatilise Episkopaalkiriku patriarhiks piiskop Craig W. Bates’i. Meiegi õnnistussoovid uuele patriarhile!

Patriarh Craig W. Bates

2 kommentaari postitusele “Piiskop Craig W. Bates valiti patriarhiks”

  1. Andreas ütleb:

    Tänu Jumalale uue karjase eest! Kahju muidugi, et ta enam meie piiskop ei saa olla. Kuid kõige tähtsam on, et Jumala tahtmine sündigu! Palvetagem ka, meie uue piiskopi valimise pärast. Usaldagem kõik Jumala armastavasse hoolde!

  2. ulvi ütleb:

    Jah, inimlikult mõeldes on kahju, et ta ei ole enam meie piirkonna piiskop ja et me ei kohtu temaga vast igal aastal, aga samas on hea meel, et meie kirik üle maailma sai patriarhiks ühe toreda ja tõsise mehe, kellega oli meil alles hiljuti võimalik tuttavaks saada ja tema südamlikust õpetusest osa saada. Kandkem patriarhi ja tema abikaasat ning peret ikka oma palvetes!