Jõulu- ja uus-aastatervitused

Eesti Karismaatilise Episkopaalkirikule ja EKEK peavikaar dr Heigo Ritsbekile on saatnud parimad soovid jõuludeks ja uueks aastaks: Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, Eesti Vabariigi Siseministeeriumi usuasja osakond ja hr Ilmo Au, Harku Vallavolikogu ja Harku Vallavalitsus, Eesti Kirikute Nõukogu ja presidendi kt Joosep Tammo, Eesti Evangeelne Luterlik Kirik ja peapiiskop Andres Põder, Rooma-Katoliku Kiriku Eesti Apostellik Administratuur ja piiskop Philip Jourdan, Eesti Evangeelsete Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liit ja president Joosep Tammo, asepresident Ermo Jürma ja peasekretär Ruudi Leinus, Eesti Kristlik Nelipühi Kirik ja piiskop Ago Lilleorg, Eesti Metodisti Kirik ja superintendent Taavi Hollman, Adventistide Koguduste Eesti Liit ja president Tõnu Jugar, Soome ja Eesti Päästearmee, EELK Laste- ja Noorsootöö Ühendus, EELK Tallinna Toomkogudus ja Anne-Mai ja Jaak Salumäe, EELK Jõhvi Mihkli kogudus ja õpetaja Peeter Kaldur, EKEK Pärnu Püha Apostel Barnabase kogudus ja isa Thomas Eriste perega, Naatsaretlase Kiriku Kariibi piirkond ja John ja Mary Alice Smee (Florida, USA), Asbury Teoloogilise Seminari kantsler Maxie D. Dunnam (Tenesse, USA), Eesti Kristlik Televisioon, Eesti Piibliselts, OÜ Sõnasepp, MTÜ Jumalalaegas ja paljud teised.

1 kommentaar postitusele “Jõulu- ja uus-aastatervitused”

  1. Janek ütleb:

    Isiklikult soovin ka mina kõigile meie kirikust ja meie sõpradele Jumala Rahu algavaks Issanda Aastaks 2008. Kinkigu Jumal oma armuande meile rohkesti, et oleks mida jagada: Muidu saate muidu andke 🙂