EKEK peavikaar dr Heigo Ritsbek osales rahvus-vahelisel tsivilisatsioonide alliansi konverentsil

26. oktoobril 2007 osales EKEK peavikaar dr Heigo Ritsbek Tallinna Ülikoolis toimunud rahvusvahelisel konverentsil “Euroopa ja tsivilisatsioonide allianss”. Avakõne pidas Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, peaettekande ÜRO eriesindaja tsivilisatsioonide alliansis Jorge Sampaoio (kes oli aastail 1996-2006 Portugali president). Lisaks Hr Sampaiole osalesid väga huvitavas paneeldiskussioonis Hispaania välisministeeriumi välispoliitika osakonna asedirektor Alberto de la Calle Garcia, Istanbuli Bogazi ülikooli politoloogiaosakonna juhataja professor Binnaz Toprak, professor Jaan Kaplinski ja Europarlamendi liige Katrin Saks. Vestlust modereeris Tallinna Ülikooli rektor professor Rein Raud.

Kommenteerimine on suletud.