Patriarhi Nõukogu koosolek Orlandos

15. – 18. oktoobrini 2007 toimub Patriarhi Nõukogu koosolek Püha Dismase Ordu keskuses Orlandos Floridas USA-s. Enne Patriarhi Nõukogu algust teatas patriarh Austin Randolph Adler oma pensionile siirdumisest. Patriarhi Nõukogu juhatamise võttis üle kõige kauem teeninud peapiiskop – Filipiinide peapiiskop Loren Thomas Hines. Patriarhi Nõukogu koosolekul tehti muudatusi kiriku kanoonikas; võeti teatavaks uute koguduste rajamine Milaanos ja Firenzes Itaalias; märgiti ära, et AD 2007 lõpuks on Brasiilia Karismaatilises Episkopaalkirikus ordineeritud 36 preestrit ja 11 diakonit; ning konstanteeriti fakti, et Aafrikas tegutseb praegu juba üle 1500 koguduse 18 piiskopi juhtimise all; otsustati, et 16. novembril 2007 toimub kanoonik David Eppsi piiskopiks pühitsemine.

Kommenteerimine on suletud.