Peavikaar osales piiskop Soone juubelil

26. septembril 2007 toimus EELK Toompea Kaarli kirikus tänujumalateenistus seoses piiskop Einar Soone 60. sünnipäevaga. Jumalateenistusel teenisid peapiiskop Andres Põder, peapiiskop emeeritus Kuno Pajula ja piiskop Soone ning terve rida EELK vaimulikke. Oikumeeniliste külalistena teenisid kaasa Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku ülempreester Juvenalius, Eesti Apostliku Õigeusu Kiriku metropoliit Stefanus, Rooma Katoliku Kiriku Eesti piiskop Philippe Jourdan, Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president pastor Joosep Tammo, Eesti Metodisti Kiriku pastor dr Olav Pärnamets, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku piiskop Ago Lilleorg ja Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku peavikaar dr Heigo Ritsbek. Tänujumalateenistusele järgnes vastuvõtt Eesti Rahvusraamatukogus.  

Kommenteerimine on suletud.