EKEK XI Rahvuslik Konvent ja Suvelaager Uulus

3. – 5. augustini k.a. toimub Jumala armust EKEK XI Rahvuslik Konvent ja suvelaager Uulu laagrikeskuses. Laagri algus on reedel kell 18.30 avamise ja hardushetkega (kogunemine alates kell 16.00 Uulu laagrikeskuses). Laager lõpeb pühapäeval 5. augustil kell 15.00. Laagri ülem on isa Thomas Eriste, programmi juht isa Heigo Ritsbek. Laagris viibimine – (terve laagriaeg üks ja sama hind, vaatamata tegelikule laagris viibimisele): telkides 175 krooni, majakestes 200 krooni; linnas ööbimise puhul 150 krooni inimese kohta. Alla 14 aastastele lastele tasuta!

TERE TULEMAST KÕIKIDELE!

LAAGER ON AVATUD KÕIKIDELE KRISTLASTELE JA KRISTLASTE SÕPRADELE!

Info: isa Heigo Ritsbek 50 92 337; isa Thomas Eriste 56 611 812, 56 611 813.

1 kommentaar postitusele “EKEK XI Rahvuslik Konvent ja Suvelaager Uulus”

 1. Regyta ütleb:

  Kallid kirikulised – laagrilised! Siinkohal tuletan kõigile kogemustga laagrilistele meelde ja annan esmakordselt “laagerdajatele” teada, et söömise jaoks oleks väga tarvilik kaasa võtta oma “riistvara” – kauss, kruus ja lusikas ning kahvel.
  Neil, kes magavad kämpingus majakestes, on seal olemas madrats, tekk ja väike padi. Linad-rätikud tuleb endal ühes võtta.
  Hääd laagrielamust soovides
  Regyta
  (Köögi-Kata ametis)