Tere tulemast kirikulaagrisse!

3. – 5. augustini k.a. toimub Uulu luterlikus laagrikeskuses EKEK suvelaager, ühtlasi ka EKEK XI Rahvuslik Konvent. 5. augustil EI TOIMU missasid EKEK kogudustes! Oleme kõik laagris rahvuslikul konvendil koos. Laagri teemaks on: “Viisteist aastat Karismaatilist Episkopaalkirikut maailmas: minevik, olevik, tulevik”. Rahvuslik konvent ja laager on avatud kõikidele huvilistele, konfessionaalsele kuuluvusele vaatamata. Laagri ülem on isa Thomas Eriste, temalt saab ka lähemat informatsiooni: GSM 56 611 812; 56 611 813. TERE TULEMAST KÕIKIDELE!

1 kommentaar postitusele “Tere tulemast kirikulaagrisse!”

 1. Janek ütleb:

  Ah soo..!
  Või nii..!
  No selge..!Mis siin aru saamatut!
  Et leer lüüakse üles Uulu all.. ja vanemad on kah kohal..
  Kae asja mis tuleb..!
  Sooh..tuleb siis teele asutada.