IV Karismaatilise Episkopaalkiriku ülemaailmne konvent toimub Orlandos (Florida, USA) 2008

2008.a. toimub Karismaatilise Episkopaalkiriku IV ülemaailmne konvent Orlandos (Florida, USA). Konvendi korraldamise töögruppi juhatab Karismaatilise Episkopaalkiriku USA Florida piiskop David Simpson. Konvendi jumalateenistustel jutlustab patriarh Randolph Adler. Hommikukogunemistel jagab sõna tuntud Aasia teoloog dr Simon Chan, Singapuri Trinity Theological College’i professor. Konvendi toimumise täpne aeg teatatakse hiljem. Eelmised ülemaailmsed konvendid toimusid 1996 – Jacksonville’is (Florida, USA), 2000 – San Clemente’is (California, USA) ja 2004 – Manilas (Flipiinid). Siiani on EKEK esindajatena osalenud ülemaailmsetel konventidel vaid 1996.a. Jacksonville’is Floridas USA-s isa Heigo Ritsbek koos abikaasa Üllega ning oma õe Ulviga. 1994.a. toimus Kansas City’s konvent, mis oli peamiselt USA kokkutulek mitmete väliskülaliste osalusel – ka sellel osalesid Eesti esindajad, tollal Karismaatilisse Episkopaalkirikusse veel kuulumata – pastor Heigo Ritsbek koos oma õe Ulvi Ritsbekiga (praegu Ulvi Renser). Loodame, et Orlando ülemaailmsel konvendil on EKEK delegatsioon esindatud! Palvetame selle pärast!

Kommenteerimine on suletud.