18. märtsil jutlustab Rutti Proosa

18. märtsil kell 12.30 algaval missal jutlustab EKEK Harkujärve Püha Esimärter Stefanose kirikus sama koguduse altarigildi juht — proua Rutti Proosa, kes on ühtlasi ka Kõrgema Usuteadusliku Seminari üliõpilane.

2 kommentaari postitusele “18. märtsil jutlustab Rutti Proosa”

  1. Krissu ütleb:

    Eks siis proua Rutti Proosa tütred hoiavad talle pöialt või õigemini palvetavad, et kõik hästi läheb ja keegi kõrvu kinni hoidma ei pea:)
    Mida võiksid ka muidugi kõik teised teha;)
    (ma mõtlen palvetamist aga mitte kõrvad kinni hoidmist:D)

  2. Janek ütleb:

    Soovin kallile õele ja kaastudengile Jumala väge sõnumi edastamisel kirikule ja usun, tema kui eeskujulik õpilane (võrreldes minu igavese üliõpilase staatusega) on igati seda väärt,et isa Heigole tolleks korraks hingamist anda.Perekonna isadega on ikka see häda,et nad sugugi puhkust ei märka võtta.