FAKTID: Karismaatiline Episkopaalkirik Euroopas

Karismaatilise Episkopaalkiriku Rahvusvahelise Osaduse – The International Communion of the Charismatic Episcopal Church (ehk ICCEC) kogudusi on alljärgnevates Euroopa riikides ja linnades ning asulates/külades: Belgias – 1 (Brüssel); Eestis – 4 (Harkujärve, Pärnu, Põlva, Tartu); Hispaanias – 10 (Barcelona, Bilbao, Girona, Ibiza, Madriid, Marbella, Menorca, Palma de Mallorca, Santander, Tarragona); Hollandis – 1 (Amsterdam); Itaalias – 2 (Torino, Veneetsia); Monakos – 1; Lätis – 2 (Bauska, Riia); Portugalis – 2 (Oporto, Santo Antonho dos Cavaleiros); Prantsusmaal – 1 (Pariis); Saksamaal – 7 (Bergkirchen, Berliin (2), Bonn, Hamburg, Köln, Selk); Schveitsis – 1 (Luzern); Suurbritannias – 3 (Edinburgh, Essex, London). Kokku seega 12 riigis 35 kogudust. ICCEC kogudusi teenib Euroopa riikides 2 piiskoppi, 19 preestrit ja 12 diakonit – kokku 33 vaimulikku. ICCEC haarab endasse Euroopas ligi 3000 koguduse liiget.

Kommenteerimine on suletud.