Tänu jõulu- ja uusaastaõnnistluste eest!

Eesti Karismaatiline Episkopaalkirik tänab kõiki, kes meid jõulude ja uue aasta puhul on meeles pidanud oma heade soovidega. Teiste hulgas saatsid oma soovid meie kirikule Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves, president Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel, Harku Valla volikogu ja Harku vallavalitsus, Siseministeeriumi usuasjade osakonna juhataja hr Ilmo Au, Harkujärve kooli pere, Eesti Kirikute Nõukogu president piiskop Einar Soone, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop Andres Põder, Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide Koguduste Liidu president Joosep Tammo, asepresident Ermo Jürma ja peasekretär Ruudi Leinus, Eesti Metodisti Kiriku superintendent Taavi Hollmann, Eesti Kristlik Nelipühi Kirik, Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku Tallinna koguduse pastorid, Eesti Adventistide Liidu president Tõnu Jugar, Asbury Teoloogilise Seminari (Wilmore, Kentucky, USA) kantsler dr Maxie D. Dunnam koos abikaasaga, EELK Laste ja Noorsootöö Ühendus, EELK Jõhvi Mihkli kogudus ja õpetaja Peeter Kaldur, EELK Nõmme Rahu koguduse õpetaja Ove Sander perega, EEKBKL Tallinna Oleviste kogudus, Naatsaretlase Kiriku Kariibi mere regioon, Eesti Agape, Eesti Kristlik Televisioon, OÜ Teabetrükk, Riigikogu liikmed Avo Üprus ja Olev Laanjärv ja paljud paljud teised. Südamlik tänu Teile kõikidele!

Kommenteerimine on suletud.